2010. január 22., péntek

AfA Conference


Idén Szingapúrba érkezett az Asia for Animals (Ázsia az állatokért) nemzetközi konferencia, amin én is részt vettem mint a PAW GC(Promoting Animal Welfare állatvédelmi csapat az iskolánkban) tagja barátaimmal.
Ez volt a második alkalom, hogy Szingapúr vendégelhette meg az állatvédő seregeket, úgyhogy igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy épp jókor voltunk jó helyen.

Nagyon sok érdekes, néha egészen meglepő, sokkoló, figyelemfelhívó előadást láttunk különféle ázsiai akcentusokkal feldobva. (Legjobb a szingapúri, tagadhatatlan. Apropó, jövő héttől remélhetőleg elkezdhetek kínaiul tanulni. :)) De ami a legfontosabb, nagyon sok fontos új kapcsolatot építettünk ki a sok intelligens emberkével, akik a különféle nemzetközi szervezetek helyi (ázsiai) képviseletében jöttek hozzánk Szingapúrba. Találkoztunk angolokkal, akik a kecskeméti vadaskertet is jól megvizsgálták, amerikaiakkal, akik elefántos dokumentumfilmet forgatnak, shanghaiakkal, akik a záró vacsorán vadul táncikáltak a fergeteges vegán ételcsodák vágeztével...

Úgyhogy most azon dolgozunk, hogy a többi iskolatársunk is átélje lelkesedésünket. Hah! Annyi mindent kell tenni! De már van kitől segítséget kérni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése