2010. április 10., szombat

Tioman szigete


Ahogy hazaértem a Projekt Hetemről, rögtön kezdhettem pakolni az új útra. Tudniillik Tiomanra mentünk az összes kis ösztöndíjassal UWCSEA-ből. (Csöpp együttérzést sem mutattak háziszüleink a rengeteg szennyessel hazatérő Grade 11-ek felé: bizony, mosni már nem volt időnk...szép a boarder élet.) Szóval felkerekedtünk és kétóraautózás és kétóratengerihajókázás után meg is érkeztünk tengeribetegség nélkül.
Főként tanultunk (én sok matekot - integrálni, deriválni, höh - meg fizikát). De ami a legjobb volt: végre egy teljes hetet csak azokkal tölthettem, akiket a legjobban szeretek Szingapúrban... Jahj, el sem tudom képzelni, milyen lesz az élet a Boarding House-ban a tizenkettedikeseink nélkül... A legeslegjobb második Anyum, Kriszti; a uruguay-i művészlélek Mariana, a sok szeretnivaló latino, a két álmodozó Jose, Jorge, az örök színész, az orosz ártatlan Diana, a vietnámi lakos német Maria (a legjobb humorérzékkel a világon), a kedvenc politikusom (a nővérem után, persze), a sierra-leonei Pandit, Sibu, Papa, a norvég jógázó focista Siri és mindenki, akit most kifelejtettem a listámból... elmegy és szétszóródik a világban...
Egyszóval, nemakaromhogyelmenjenek. Dehát szelaví, ez a sorsuk, és végül is Amerikába mennek majd hiperszuper helyekre.
Na vége a lelkizésnek, tanulnom kell a jövő heti vizsgáimra...

2 megjegyzés:

  1. asphalt 8 pc is a car racing video game, download it for all devices like android, ios and windows devices. developed and published by Gameloft as part of the Asphalt series.

    VálaszTörlés
  2. Norton antivirus toll free number is available 24 *7 days. You can contact us from phone
    Norton antivirus customer service

    VálaszTörlés